Over ons

Bij Cattery B3 delen we een onvoorwaardelijke liefde voor de majestueuze wereld van de katachtigen. Ons hart klopt sneller voor het welzijn en de zuiverheid van de rassen die wij met zorg en passie koesteren. Gelegen in het hart van Nederland, biedt onze cattery een warm thuis aan een selectie van prachtige katten, wiens gezondheid, geluk en genetische integriteit onze hoogste prioriteit zijn.

Ons team bestaat uit toegewijde professionals en kattenliefhebbers die zich inzetten voor het fokken en verzorgen van onze viervoetige vrienden. Met een rijke kennis van genetica, gedrag en verzorging, streven wij ernaar om de perfecte match te vinden tussen onze katten en hun toekomstige eigenaren.

Wij geloven in een ethische benadering van fokken, waarbij de kwaliteit van leven van onze katten altijd voorop staat. Onze cattery is ontworpen om een veilige, schone en liefdevolle omgeving te bieden, waar onze katten kunnen groeien en bloeien. Ruime speelgebieden, comfortabele rustplaatsen en een uitgebalanceerd dieet zorgen ervoor dat elke kat zich volledig kan ontplooien.

Onze kittens worden grootgebracht met de hand en zijn gewend aan menselijke aanraking en interactie vanaf hun eerste levensdagen. Dit zorgt ervoor dat ze goed gesocialiseerd zijn en klaar om een liefdevol onderdeel van hun nieuwe gezin te worden. We werken nauw samen met toekomstige eigenaren om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid zijn op de komst van hun nieuwe huisgenoot.

Bij Cattery B3 zijn we trots op onze transparante werkwijze en open communicatie. We nodigen geïnteresseerden van harte uit om ons te bezoeken, kennis te maken met onze katten en de sfeer te proeven van onze liefdevolle cattery. Het is onze overtuiging dat een cattery niet alleen een plaats is waar katten worden geboren, maar vooral een plek waar liefde voor dieren wordt gedeeld en verspreid.

Wij kijken ernaar uit om onze passie met u te delen en misschien zelfs een nieuwe toevoeging aan uw familie te mogen voorstellen. Kom de charme en het karakter van onze bijzondere katten ontdekken en laat u betoveren door de wereld van Cattery B3.